Vores historie

Vores historie


En efteråsdag tilbage 1996 overtog Vivi Schmidt butikken efter 4 år som ansat.

Efter overtagelsen blev flere lokaler lagt til butikken, for derved at udvide med mere plads, så varesortimentet kunne udvides.

 

Da der var gået nogle år var der endnu pladsmangel, og butikken blev udbygget med yderligere tilbygning, Tilbygningen fik placering for enden af butikken, for at skabe den store afdeling med festtøj.


Årene efter udvidede Vivi også med endnu en dametøjsbutik ved  Vejers Strand beliggende ved Vesterhavet. Butikken blev drevet med stor succes for danske og udlandske kunder gennem 11 år.

115 År med Damemode 


Omkring 1910 var det familien Lauritzen der drev manufakturforretning mange år frem. Der var desuden også fotoateliger (Schützark).


Fra 1923 drev Age Jensen manufakturforretning mange år frem. Bileldet her er fra slutningen af halvtredserne, og kun få år før hele ejendommen nedbrændte i december 1964. 

Ny placering af butikken


Aage Jensen genopførte forretningen lidt tilbagetrukket fra vejen som butikken står i dag. I november 1969 overtog Birgit & Jørgen Schjøtt forretningen.


I 1996 blev virksomheden solgt til Vivi Schmidt, som i dag har en dametøjbutik der trækker mange kunder fra nær og fjern.


Billedet er fra avisen den dag Vivi Schmidt overtog butikken for ca 28 år siden.